Dornbracht eMote eTech - Dornbracht | kranen | armaturen | dealer | vosbadkamers.nl

zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Dornbracht eMote eTech

Badkamer & Spa


eMote / eTech

Intelligente elektronische kranen zoals eMote und eTech reageren dankzij infraroodtechnologie op het naderen van de hand en laten het water dus sensorgestuurd stromen.

De twee functiestanden kunnen uiteenlopend worden toegepast: De automatische stand verdient de voorkeur op plekken waar de techniek op grond van het aantal wisselende gebruikers intuïtief kan worden gebruikt (bijv. het gastentoilet). De on/off-stand is met name geschikt voor privégebruik waar steeds dezelfde gebruikers hun handen wassen. Hier stopt de kraan pas als men met de hand de sensor opnieuw nadert. Zodat men zich zo lang kan wassen, als men wil.


Van deze serie zijn in onze showroom in Bussum armaturen gepresenteerd.

Dornbracht eMote / eTech is verkrijgbaar bij uw Dornbracht dealer vosbadkamers.nl | M.A. Vos BV 


Dornbracht
staat als toonaangevend producent in het premiumsegment voor een hoge mate aan betrouwbaarheid en waardevastheid. Met ieder product uit Iserlohn verbindt de klant terecht de belofte van duurzame kwaliteit en exclusiviteit. Dornbracht plaatst de eis een premiummerk te produceren daarnaast ook in een veel bredere context: Als drijvende kracht achter een voortdurende artistieke uiteenzetting met het thema water heeft de onderneming uit Iserlohn een innovatieve kijk op de badkamer en de keuken als leefruimte gewonnen en daaruit talrijke productideeën afgeleid. Het merk Dornbracht staat vandaag de dag symbool voor kennis over en culturele inspiratie rondom het element water.

Leren van de kunst
Sinds het midden van de jaren 1990 initieert en stimuleert Dornbracht kunst- en cultuurprojecten overal ter wereld met als doel de eigen culturele identiteit te onderzoeken. In thematische projektreeksen, samengevat onder de naam "Dornbracht Culture Projects", vertalen kunstenaars breed opgezette opdrachten vrij naar hun eigen genre.
Kunstenaars die tot nu toe deel hebben genomen aan een project zijn bijvoorbeeld Jürgen Teller, Rosemarie Trockel, Yves Netzhammer, Marc Quinn, Mark Borthwick en Thomas Rentmeister.
Directeur Andreas Dornbracht ziet in de culturele betrokkenheid een doorlopende dialoog, die de onderneming helpt het eigen, innerlijke kompas te volgen: "Op zoek naar innovatie, naar nieuwe dingen, mag kunst polariseren, met taboes breken en grenzen overschrijden. Wij willen daarvan leren."

"Het merk Dornbracht staat voor kennis en inspiratie"
Al vaak zijn bepaalde standpunten die voortvloeien uit de artistieke dialoog meegenomen in de strategieën en productontwikkelingen bij Dornbracht. De projectreeks Edges werd bijvoorbeeld het uitgangspunt voor een nieuwe zienswijze op de badkamer als plek voor de dagelijkse reinigingsrituelen. Dornbracht introduceerde vervolgens het begrip van de rituele architectuur en vertaalde dit naar de mengkranen van de series MEM en Tara. Logic en Elemental Spa in visionaire, rituele badkamers. De ideële uitgangspunten voor de product- en programmaontwikkeling van de Water Zones voor de keuken waren onder andere de exposities "The Farm Project" en "Global Street Food".

Cultuur als uiting van het individuele zijn
Het merk Dornbracht leeft als premiummerk van de kwaliteit van de materialen en de verwerking, van het onmiskenbare, karakteristieke design en van de functionaliteit. Daarnaast echter ook van beloften zoals exclusiviteit en het uitdrukken van het individuele zijn – waar de zoektocht naar de culturele identiteit weer op aansluit en een bijdrage levert aan het permanente leerproces van het merk. Andreas Dornbracht: "Vandaag de dag staat het merk Dornbracht voor kennis, de ideeën en de inspiratie rondom het element water. De gebieden architectuur, lifestyle, design, technologie en cultuur vormen daarbij het fundament."

M.A. Vos BV is ruim 35 jaar gespecialiseerd in het adviseren en leveren van verschillende kwaliteitsmerken sanitair en tegels. Dornbracht is één van deze merken. Dornbracht heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten. Dornbracht eMote eTech biedt u een diversiteit aan combinaties. Een echte Dornbracht badkamer ! Zorgeloos plezier en verzekerd van goede Dornbracht service op alle Dornbracht producten.

Het Dornbracht assortiment omvat nog veel meer dan alleen Dornbracht eMote eTech. In onze showroom presenteren wij enkele producten van Dornbracht en beschikken wij doorgaans altijd over de nieuwste brochures van Dornbracht.

U kunt tevens bij ons GRATIS de Dornbracht catalogus verkrijgen met o.a. informatie over de Dornbracht eMote eTech. Wij zijn officieel dealer van o.a. Dornbracht en kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en prijzen van de Dornbracht eMote eTech. In elk badkamer- of toiletontwerp zijn Dornbracht producten denkbaar. Misschien heeft de Dornbracht eMote eTech uw voorkeur boven alle andere Dornbracht producten, maar naast het uitgebreide assortiment van Dornbracht, bieden wij u meer producten voor uw badkamer en toilet.

Wilt u meer informatie over Dornbracht of specifiek van de Dornbracht eMote eTech ? Bezoek ook eens de website van Dornbracht voor extra inspiratie of voor specifieke productinformatie van de Dornbracht eMote eTech.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu