Dornbracht Horizontal Shower ATT - Dornbracht | kranen | armaturen | dealer | vosbadkamers.nl

zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Dornbracht Horizontal Shower ATT

Badkamer & Spa


Horizontal Shower ATT

Bij HORIZONTAL SHOWER kan men voor het eerst liggend genieten van het douchen met de AMBIANCE TUNING TECHNIQUE.  De toepassing combineert zes WATER BARS, die zijn ingelaten in een royaal doucheveld boven een ligvlak, en een eTOOL als centraal bedieningselement. Net als bij VERTICAL SHOWER kan bij HORIZONTAL SHOWER gekozen worden uit verschillende voorgeprogrammeerde choreografieën, die variëren in watertemperatuur, -intensiteit en -hoeveelheid en op die manier geheel naar wens een balancerende (BALANCING), vitaliserende (ENERGIZING) of ontspannende (DE-STRESSING) werking ontplooien.

Deze serie is niet in onze showroom in Bussum gepresenteerd.
Dornbracht Horizontal Shower ATT is verkrijgbaar bij uw Dornbracht dealer vosbadkamers.nl | M.A. Vos BV 


Men zou op ieder continent aan binnenhuisarchitecten van tophotels kunnen vragen, waarom zij voor Dornbracht hebben gekozen – bijvoorbeeld in het Grand Hyatt in Tokio of in het Ritz-Carlton in Moskou. Of men zou met de juryleden van de vele internationale designwedstrijden kunnen spreken, waar de unieke producten van Dornbracht zijn onderscheiden. Men komt uiteindelijk altijd uit bij hetzelfde antwoord dat kan worden samengevat in één woord: kwaliteit. Dornbracht stelt de hoogste eisen aan design, materialen en oppervlakken van zijn mengkranen. En wanneer het product de fabriek in Iserlohn heeft verlaten, waarborgt de onderneming door middel van intensieve scholingen en jarenlange samenwerking ook de kwaliteit van de installatie door de installateurs.


"Wij staan voor een permanente hoge standaard en leveren duurzame kwaliteit op het allerhoogste niveau," aldus directeur Andreas Dornbracht, en hij merkt op dat dat alleen maar mogelijk is omdat het familiebedrijf net als vroeger volledig in Duitsland produceert.
Dornbracht staat voor kwaliteit ‘Made in Germany’.

Uniek – en niet vervangbaar
Het design van de producten brengt de individuele cultuur in de keuken en de badkamer tot uiting en volgt geen modetrends. Mengkranen van Dornbracht zoals de designklassieker Tara zijn weliswaar vaak gekopieerd, maar hun duurzaamheid qua vormgeving en functie werd nooit bereikt. De producten, mengkranen alsmede accessoires, en systemen zoals de nieuwe ‘Ambiance Tuning Technique’ zijn uniek en niet vervangbaar. De galvaniseerafdeling, als vanouds het belangrijkste proces in de waardeketen bij de productie van premiummengkranen, is in de jaren 2009 en 2010 geheel opnieuw opgezet en is nu wereldwijd de modernste productiefaciliteit voor mengkranen uitgevoerd in goud, platina en chroom. Wat dit betreft heeft Dornbracht de eis geformuleerd dat de galvaniseerrobots in staat zijn zelfs uiterst complexe onderdelen perfect en met een minimum aan uitschot te veredelen, licht de voor productie, logistiek en inkoop verantwoordelijke directeur Matthias Dornbracht toe: "Geen millimeter, geen enkele straal wordt gewijzigd, zodat er per tijdseenheid meer onderdelen geproduceerd kunnen worden." De productie wordt aangepast aan het design. Ook dat verstaat Dornbracht onder kwaliteit.

M.A. Vos BV is ruim 35 jaar gespecialiseerd in het adviseren en leveren van verschillende kwaliteitsmerken sanitair en tegels. Dornbracht is één van deze merken. Dornbracht heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten. Dornbracht Horizontal Shower ATT biedt u een diversiteit aan combinaties. Een echte Dornbracht badkamer ! Zorgeloos plezier en verzekerd van goede Dornbracht service op alle Dornbracht producten.

Het Dornbracht assortiment omvat nog veel meer dan alleen Dornbracht Horizontal Shower ATT. In onze showroom presenteren wij enkele producten van Dornbracht en beschikken wij doorgaans altijd over de nieuwste brochures van Dornbracht.

U kunt tevens bij ons GRATIS de Dornbracht catalogus verkrijgen met o.a. informatie over de Dornbracht Horizontal Shower ATT. Wij zijn officieel dealer van o.a. Dornbracht en kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en prijzen van de Dornbracht Horizontal Shower ATT. In elk badkamer- of toiletontwerp zijn Dornbracht producten denkbaar. Misschien heeft de Dornbracht Horizontal Shower ATT uw voorkeur boven alle andere Dornbracht producten, maar naast het uitgebreide assortiment van Dornbracht, bieden wij u meer producten voor uw badkamer en toilet.

Wilt u meer informatie over Dornbracht of specifiek van de Dornbracht Horizontal Shower ATT ? Bezoek ook eens de website van Dornbracht voor extra inspiratie of voor specifieke productinformatie van de Dornbracht Horizontal Shower ATT .
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu