Dornbracht Madison - Dornbracht | kranen | armaturen | dealer | vosbadkamers.nl

zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Dornbracht Madison

Badkamer & Spa


MADISON

Madison doet met zijn klassieke vorm en de aparte Hot en Cold-kranen denken aan de historische kranen uit het begin van de 20e eeuw. Maar bij het zien van de traditionele vormen raken niet alleen nostalgisch ingestelde mensen in vervoering. Want Madison koppelt nostalgische charme aan functionele elementen. De elegante kruisgrepen mit witte porseleinen elementen stileren de klassieke, historische vorm. Een vleugje Fin de siècle.

Van deze serie zijn in onze showroom in Bussum armaturen gepresenteerd.

Dornbracht Madison is verkrijgbaar bij uw Dornbracht dealer vosbadkamers.nl | M.A. Vos BV 


Men zou op ieder continent aan binnenhuisarchitecten van tophotels kunnen vragen, waarom zij voor Dornbracht hebben gekozen – bijvoorbeeld in het Grand Hyatt in Tokio of in het Ritz-Carlton in Moskou. Of men zou met de juryleden van de vele internationale designwedstrijden kunnen spreken, waar de unieke producten van Dornbracht zijn onderscheiden. Men komt uiteindelijk altijd uit bij hetzelfde antwoord dat kan worden samengevat in één woord: kwaliteit. Dornbracht stelt de hoogste eisen aan design, materialen en oppervlakken van zijn mengkranen. En wanneer het product de fabriek in Iserlohn heeft verlaten, waarborgt de onderneming door middel van intensieve scholingen en jarenlange samenwerking ook de kwaliteit van de installatie door de installateurs.


"Wij staan voor een permanente hoge standaard en leveren duurzame kwaliteit op het allerhoogste niveau," aldus directeur Andreas Dornbracht, en hij merkt op dat dat alleen maar mogelijk is omdat het familiebedrijf net als vroeger volledig in Duitsland produceert.
Dornbracht staat voor kwaliteit ‘Made in Germany’.

Uniek – en niet vervangbaar
Het design van de producten brengt de individuele cultuur in de keuken en de badkamer tot uiting en volgt geen modetrends. Mengkranen van Dornbracht zoals de designklassieker Tara zijn weliswaar vaak gekopieerd, maar hun duurzaamheid qua vormgeving en functie werd nooit bereikt. De producten, mengkranen alsmede accessoires, en systemen zoals de nieuwe ‘Ambiance Tuning Technique’ zijn uniek en niet vervangbaar. De galvaniseerafdeling, als vanouds het belangrijkste proces in de waardeketen bij de productie van premiummengkranen, is in de jaren 2009 en 2010 geheel opnieuw opgezet en is nu wereldwijd de modernste productiefaciliteit voor mengkranen uitgevoerd in goud, platina en chroom. Wat dit betreft heeft Dornbracht de eis geformuleerd dat de galvaniseerrobots in staat zijn zelfs uiterst complexe onderdelen perfect en met een minimum aan uitschot te veredelen, licht de voor productie, logistiek en inkoop verantwoordelijke directeur Matthias Dornbracht toe: "Geen millimeter, geen enkele straal wordt gewijzigd, zodat er per tijdseenheid meer onderdelen geproduceerd kunnen worden." De productie wordt aangepast aan het design. Ook dat verstaat Dornbracht onder kwaliteit.

M.A. Vos BV is ruim 35 jaar gespecialiseerd in het adviseren en leveren van verschillende kwaliteitsmerken sanitair en tegels. Dornbracht is één van deze merken. Dornbracht heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten. Dornbracht Madison biedt u een diversiteit aan combinaties. Een echte Dornbracht badkamer ! Zorgeloos plezier en verzekerd van goede Dornbracht service op alle Dornbracht producten.

Het Dornbracht assortiment omvat nog veel meer dan alleen Dornbracht Madison. In onze showroom presenteren wij enkele producten van Dornbracht en beschikken wij doorgaans altijd over de nieuwste brochures van Dornbracht.

U kunt tevens bij ons GRATIS de Dornbracht catalogus verkrijgen met o.a. informatie over de Dornbracht Madison. Wij zijn officieel dealer van o.a. Dornbracht en kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en prijzen van de Dornbracht Madison. In elk badkamer- of toiletontwerp zijn Dornbracht producten denkbaar. Misschien heeft de Dornbracht Madison uw voorkeur boven alle andere Dornbracht producten, maar naast het uitgebreide assortiment van Dornbracht, bieden wij u meer producten voor uw badkamer en toilet.

Wilt u meer informatie over Dornbracht of specifiek van de Dornbracht Madison ? Bezoek ook eens de website van Dornbracht voor extra inspiratie of voor specifieke productinformatie van de Dornbracht Madison . 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu