Dornbracht Tara - Dornbracht | kranen | armaturen | dealer | vosbadkamers.nl

zoek
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Dornbracht Tara

Badkamer & Spa


TARA

Tara. is de moderne interpretatie van een designicoon. Evolutie van de vormgeving, de architectuur, nieuwe afwerkingen en kleuren.

Het zijn misschien kleine wijzigingen, bepaalde details. Maar juist die details bepalen de klasse van Tara. Tara. heeft een nog elegantere uitstraling. Dankzij het verlengde kraanhuis richt de kraan zich als het ware op. De rozetten en grepen zijn slanker, de gehele contour aangescherpt. Alles met het doel de perfecte geometrische, symmetrische en duidelijke vormentaal nog beter te laten uitkomen en opnieuw te (con)centreren.

TARA was ruim een decennium lang de maatstaf. Tara. is de maatstaf voor de toekomst.


Van deze serie zijn in onze showroom in Bussum armaturen gepresenteerd.

Dornbracht Tara is verkrijgbaar bij uw Dornbracht dealer vosbadkamers.nl | M.A. Vos BV 


Men zou op ieder continent aan binnenhuisarchitecten van tophotels kunnen vragen, waarom zij voor Dornbracht hebben gekozen – bijvoorbeeld in het Grand Hyatt in Tokio of in het Ritz-Carlton in Moskou. Of men zou met de juryleden van de vele internationale designwedstrijden kunnen spreken, waar de unieke producten van Dornbracht zijn onderscheiden. Men komt uiteindelijk altijd uit bij hetzelfde antwoord dat kan worden samengevat in één woord: kwaliteit. Dornbracht stelt de hoogste eisen aan design, materialen en oppervlakken van zijn mengkranen. En wanneer het product de fabriek in Iserlohn heeft verlaten, waarborgt de onderneming door middel van intensieve scholingen en jarenlange samenwerking ook de kwaliteit van de installatie door de installateurs.


"Wij staan voor een permanente hoge standaard en leveren duurzame kwaliteit op het allerhoogste niveau," aldus directeur Andreas Dornbracht, en hij merkt op dat dat alleen maar mogelijk is omdat het familiebedrijf net als vroeger volledig in Duitsland produceert.
Dornbracht staat voor kwaliteit ‘Made in Germany’.

Uniek – en niet vervangbaar
Het design van de producten brengt de individuele cultuur in de keuken en de badkamer tot uiting en volgt geen modetrends. Mengkranen van Dornbracht zoals de designklassieker Tara zijn weliswaar vaak gekopieerd, maar hun duurzaamheid qua vormgeving en functie werd nooit bereikt. De producten, mengkranen alsmede accessoires, en systemen zoals de nieuwe ‘Ambiance Tuning Technique’ zijn uniek en niet vervangbaar. De galvaniseerafdeling, als vanouds het belangrijkste proces in de waardeketen bij de productie van premiummengkranen, is in de jaren 2009 en 2010 geheel opnieuw opgezet en is nu wereldwijd de modernste productiefaciliteit voor mengkranen uitgevoerd in goud, platina en chroom. Wat dit betreft heeft Dornbracht de eis geformuleerd dat de galvaniseerrobots in staat zijn zelfs uiterst complexe onderdelen perfect en met een minimum aan uitschot te veredelen, licht de voor productie, logistiek en inkoop verantwoordelijke directeur Matthias Dornbracht toe: "Geen millimeter, geen enkele straal wordt gewijzigd, zodat er per tijdseenheid meer onderdelen geproduceerd kunnen worden." De productie wordt aangepast aan het design. Ook dat verstaat Dornbracht onder kwaliteit.

M.A. Vos BV is ruim 35 jaar gespecialiseerd in het adviseren en leveren van verschillende kwaliteitsmerken sanitair en tegels. Dornbracht is één van deze merken. Dornbracht heeft een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten. Dornbracht Tara biedt u een diversiteit aan combinaties. Een echte Dornbracht badkamer ! Zorgeloos plezier en verzekerd van goede Dornbracht service op alle Dornbracht producten.

Het Dornbracht assortiment omvat nog veel meer dan alleen Dornbracht Tara. In onze showroom presenteren wij enkele producten van Dornbracht en beschikken wij doorgaans altijd over de nieuwste brochures van Dornbracht.

U kunt tevens bij ons GRATIS de Dornbracht catalogus verkrijgen met o.a. informatie over de Dornbracht Tara. Wij zijn officieel dealer van o.a. Dornbracht en kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden en prijzen van de Dornbracht Tara. In elk badkamer- of toiletontwerp zijn Dornbracht producten denkbaar. Misschien heeft de Dornbracht Tara uw voorkeur boven alle andere Dornbracht producten, maar naast het uitgebreide assortiment van Dornbracht, bieden wij u meer producten voor uw badkamer en toilet.

Wilt u meer informatie over Dornbracht of specifiek van de Dornbracht Tara ? Bezoek ook eens de website van Dornbracht voor extra inspiratie of voor specifieke productinformatie van de Dornbracht Tara . 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu